Spletna Trgovina NiniArt
Ročno izdelane čestitke

V vozičku: 0
 • Dostava in dobava
 • Postopek nakupa
 • Izjava zasebnosti
 • Pogoji poslovanja
 • O trgovini
 • Kontakt
 •     
  Kategorije Izdelkov
      -COPATKI IZ BLAGA ZA DOJENČKE (0-3 M)
      -COPATKI ZA DOJENČKE (0-3M)
      -DARILNE ŠKATLICE
      -RUTKE ZA DOJENČKE
      AKCIJA
      BAROČNE ČESTITKE
      ČESTITKE AKVAREL
      ČESTITKE AVTOMOBILI
      ČESTITKE NA FOLIJI
      ČESTITKE OB ROJSTVU
      ČESTITKE SUHO CVETJE
      ČESTITKE ZA OBLETNICE
      ČESTITKE ŠOPKI
      ČESTITKE ŽIVALI
      KERAMIČNE ČESTITKE
      KVAČKANE ČESTITKE
      NAJSTNIŠKE ČESTITKE
      OTROŠKE ČESTITKE
      PIRAMIDNE ČESTITKE
      POROČNE ČESTITKE
      SLIKE
      SOŽALNICE
      SPLOŠNE ČESTITKE
      SVILENE ČESTITKE
      VABILA
  Pogoji poslovanja
  Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z spodaj navedenimi pogoji. Ce se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da zapustite strani spletne trgovine. Podjetje PLETENINE NINA, NINA BUTINA S.P. si   pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani http://www.niniart-cestitke.si kadarkoli, brez predhodnega obvestila.

  Spletna trgovina
  http://www.niniart-cestitke.si je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje PLETENINE NINA, NINA BUTINA S.P., DRAGOMERŠKA 27 DRAGOMER, 1351 BREZOVICA.

  Cene v spletni trgovini
  Vse cene so v evrih in ne vključujejo DDV ter so končne. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).
  PO 1. TOČKI 94. ČLENA Z DDV NISEM DAVČNI ZAVEZANEC.

  Podatki o sklenjenih pogodbah
  Podatki o sklenjenih pogodbah / opravljenih naročilih so shranjeni v sistemu spletne trgovine. Uporabniki lahko vsa svoja naročila pregledujete v področju spletne trgovine.

  Varovanje podatkov in zasebnost
  Registracija in/ali vpis osebnih podatkov na spletni strani je potreben izključno za pravilno izvajanje naročil ter obvestil o spletni trgovini ter njenih akcijah. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni in posredovani tretji osebi.

  Pravno obvestilo
  Spletna trgovina in vsi podatki na njej so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti in so uporabljeni samo za informativne namene in lažje razumevanje.

  Nadaljuj
  Vse pravice pridržane. 2012 - NiniArt-cestitke.si :: Ročno izdelane čestitke - Sistem temelji na odprti kodi osCommerce.
  Izdelava spletnih strani: PIARA.EU


  Vse cene na strani so končne in ne vsebujejo DDV, ker po 1. točki 94. člena za DDV nismo davčni zavezanec. Možne so napake v cenah ter opisu produktov za katere se Vam že vnaprej opravičujemo.